Warning: include_once(/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.4/share/pear') in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Karat Osijek - Dekorativni kamen za fasadu u Osijeku - Osijek infoweb

Dekorativni kamen za fasadu savršeno je estetsko rješenje za vanjski dio fasade. Osim što je estetski lijep ima i funkciju zaštite fasade, odnosno kuće.

Karat Osijek nudi veliki izbor prirodnog dekorativnog kamena za fasadu, u ponudi nemaju umjetni kamen već isključivo prirodni što je znatno kvalitetnije rješenje, a ponudu možete pogledati u njihovim prodavaonicama.

Karat Osijek osim prodaje dekorativnog kamena nudi i montažu istog na vanjsku fasadu kuće kao i kamenu obradu špaleta oko vrata. Montažu nude na području Osijeka i okolice, kao i na području ostatka Hrvatske te u zemljama EU.

Za sve dodatne informacije posjetite Karat Osijek na adresi Ul. Svetog Leopolda Mandića 242, Osijek ili nazovite +385 31 854 444.