Warning: include_once(/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.4/share/pear') in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Karat Osijek – Izrada roštilja u Osijeku - Osijek infoweb

Izrada roštilja u Osijeku jedna je od usluga tvrtke Karat Osijek. Karat Osijek je tvrtka koja ima dugogodišnje iskustvo u radu.

Izrada roštilja u Osijeku uključuje pečenjare, vanjske roštilje, vanjske kamine i grill. Svoje roštilje Karat Osijek izrađuje od betona izrađenog od drobljenog granitnog zrna različitih vrsta (boja) s pjeskarenim površinama. Radne ploče mogu biti obložene granitnim pločicama ili mozaikom, vanjske bočne stijenke obložene bunjom ili venezainerom, a čelo ukrasnim profiliranim granitom. Moguće je naručiti izradu s detaljima i bojama po vlastitom izboru. Unutrašnjost ložišta izrađena je od glatkog šamota. Isporučiti se može s dodatnom opremom kao što je inox rešetka, ražanj s elektromotorom, ovjes za kotlić i drugi detalji. Karat Osijek isporučuje svoje roštilje u cijeloj Hrvatskoj i zemljama Europe. U svojoj ponudi imaju već izrađene roštilje te mogu izraditi roštilj po želji naručitelja.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj +385 31 854 444 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ulica Svetog Leopolda Mandića 242, Osijek.