Kamene kuhinjske radne ploče u Osijeku dio su ponude tvrtke Karat Osijek. Karat Osijek ima dugogodišnje iskustvo u izradi kamenih kuhinjskih radnih ploča.

Kuhinje su središte aktivnosti većine domova, a kuhinjske radne plohe su najizloženije svakodnevnim utjecajima habanja, grebanja, topline i prljanja. Izrađuju kamene kuhinjske radne ploče od raznih vrsta kamenih materijala kao što je mramor, granit i ostalo. Također postoji mogućnost izrade kamenih kuhinjskih radnih ploča u raznim bojama. Ako se odlučite za kamenu kuhinjsku radnu ploču, Karat Osijek dolazi u vaš dom ili poslovni prostor izmjeriti kuhinju odnosno radnu ploču te se odredi mjesto gdje će biti sudoper i ploča za kuhanje kako bi mogli odrezati dimenziju za radnu ploču. Rade na području cijele Hrvatske te imaju veliki broj primjeraka materijala kamena. Kamene kuhinjske radne ploče u Osijeku obuhvaćaju radnu ploču za šank, kuhinjski stol i ostalo. Iako postoji puno materijala koji se mogu koristiti za kuhinjske radne ploče, kamen je lakši za održavanje i dugotrajniji.

Za sve ostale informacije i upite možete ih kontaktirati na broj telefona +385 31 854 444 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ulica Svetog Leopolda Mandića 242, Osijek.