Kroko Trade Osijek je putnička agencija iz Osijeka. Putnička agencija Kroko Trade Osijek bavi se svim vrstama prijevoza i turizma, te djeluje od 1993. godine.


Kroko Trade Osijek organizira jednodnevna, višednevna putovanja po Hrvatskoj i u zemljama Europe, nezaobilazne adventne, proslave Nove godine, festivale, sajmove, putovanje na shopping i slično. Jedini su na ovom području koji organiziraju odlazak na sportska događanja kao što su Lige prvaka, utakmice lige petica te drugih sportskih događanja kao što je Davis cup i formula. U svojoj ponudi Kroko Trade Osijek ima i najam autobusa. Posjeduju sve vrste dozvola i licenca za prijevoz putnika i djece te surađuju s velikim brojem poslovnih partnera. Rezervacije i popis odredišta koja svake godine možete posjetiti uz Kroko Trade Osijek pogledajte OVDJE.


Putnička agencija iz Osijeka nalazi se na adresi Trg Lavoslava Ružičke 4. Za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati an broj telefona +385 31 205 661 i mobitel +385 91 252 1363.