O projektu Osijek infoweb

Osijek infoweb lokalni je poduzetnički projekt pokrenut 2018. godine. Projekt nudi poslovnim subjektima otvaranje korisničkog profila sa svim njihovim informacijama i postavljanjem sadržaja o novostima vezanima uz djelatnost poslovnog subjekta. Vođeni sloganom “Sve informacije na jednom mjestu”, želimo da Osijek infoweb postane vodeća lokalna tražilica na polju poduzetništva.

Što projekt Osijek infoweb donosi posjetiteljima stranice?

Posjetitelji stranice na jednom mjestu mogu pronaći informacije o tvrtkama kao što su: adresa, kontakt, radno vrijeme, opis djelatnosti, popis asortimana i usluga i sl. Također mogu pogledati lokaciju poslovnog subjekta i galeriju fotografija te saznati sve o akcijama, novostima i općenito o informacijama kroz članke na naslovnici internet stranice.

Što projekt Osijek infoweb donosi poduzetnicima?

Poduzetnicima omogućujemo otvaranje profila koji će im služiti kao mala internet stranica koja će doprijeti do njihovih potencijalnih kupaca ili korisnika usluga. Također omogućujemo postavljanje članaka koji će informirati potencijalne kupce ili korisnike usluga o njihovim akcijama, novostima ili općenito informacijama.

Želiš li pokrenuti Infoweb u svome gradu i postati voditelj projekta?

Ili želite biti dio ove priče, zaposliti se?!
pokreni infoweb u svome graduželim se zaposliti u infowebu