Uzgoj povrća jedna je od djelatnosti obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Marija Kovač koje ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji sadnica povrća i uzgoju svježeg povrća.

Svoje sadnice povrća i svježe povrće prodaju na tržnici, a dostavljaju na širem đakovačkom i osječkom području. U svojoj ponudi imaju svježe povrće kao što je: rajčica, patlidžan, krastavci, celer, kupus, kelj, brokula, cvjetača, zelena salata, paprika, krumpir, luk, mladi luk, poriluk, špinat i drugo.Također OPG Marija Kovač u svojoj ponudi ima i sadnice povrća kao što su: rajčica, patlidžan, krastavci, celer, kupus, kelj, brokula, cvjetača, zelena salata, paprika, krumpir, luk, mladi luk, poriluk, špinat i drugo. OPG Marija Kovač sve sadnice povrća i svježe povrće uzgaja u svojim plastenicima, prirodno uz kontrolirani uzgoj. Osim sadnica povrća i svježeg povrća u svojoj ponudi imaju i cvijeće te prodaju razne aranžmane i bukete.

OPG-u Marija Kovač 2016. godine dodijeljen je Certifikat o prodaji vlastitih poljoprivrednih proizvoda i/ili prerađevina na certificiranim seljačkim tržnicama. OPG Marija Kovač nalazi se na adresi Ulica kralja Tomislava 190, Vladislavci, a za sve ostale upite i informacije možete ih kontaktirati na broj telefona +385 91 143 0660 ili +385 91 523 59 66 ili možete poslati e-mail na [email protected] i [email protected]