Warning: include_once(/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.4/share/pear') in /var/www/vhosts/osijek-infoweb.com/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Pauk iskopi Osijek – Građevinske usluge u Osijeku - Osijek infoweb

Građevinske usluge u Osijeku glavna su djelatnost tvrtke Pauk iskopi Osijek. Pauk iskopi Osijek je tvrtka koja djeluje sa sjedištem na području grada Osijeka, a svoje usluge nudi na području Osijeka i cijele Hrvatske.

Tvrtka Pauk iskopi Osijek uz višegodišnje iskustvo u radu sinonim je za kvalitetne radove. Njihova primarna djelatnost su usluge građevinskog iskopa, a također nude i ostale građevinske usluge kao što su odvoz glomaznog i građevinskog otpada, drobljenje građevinskog materijala, održavanje zelene površine, uklanjanje panjeva i ostale građevinske usluge.

Za sve ostale informacije i upite možete im se obratiti na broj telefona +385 99 2653801 ili ih možete osobno posjetiti na adresi Ivana Gundulića 168 Osijek.