Sretna Kuća Osijek nudi usluge smjerologije u Osijeku. Smjerologiju možete naručiti putem telefonskog razgovora ili e-mail poruke, što omogućuje djelovanje po čitavoj Hrvatskoj.

Koristeći ovu uslugu Sretne Kuće Osijek možete saznati svoje povoljne i nepovoljne smjerove, kako u godini tako i u mjesecu. Tako smjerologija može pomoći pri odlučivanju kod bitnih životnih pitanja vezanih za preseljenje, kao što su: na kojoj lokaciji izabrati kuću ili stan, u kojem gradu živjeti, povoljan smjer za traženje novog posla, koju školu ili vrtić izabrati za djecu, na kojoj lokaciji odabrati novi poslovni prostor i slično.

Sretna Kuća Osijek ističe kako je poželjno javiti se što prije za analizu povoljnih smjerova kako biste na vrijeme mogli planirati svoje aktivnosti. Za sve dodatne upite i informacije nazovite broj telefona +385 95 882 4367 ili se javite e-mailom na [email protected] Više o smjerologiji možete naći ovdje.

Cijena smjerologije:
– Provjera povoljnosti izabranog smjera za jedan mjesec košta 60 kn. Također možete saznati da li je taj smjer povoljan i u godini.
– Provjera povoljnosti izabranog smjera za jednu godinu košta 60 kn. U okviru ove usluge saznajete i koji su mjeseci najbolji za taj smjer.
– Traženje povoljnog smjera u jednom mjesecu ili jednoj godini košta 60 kn.
– Smjerologiju možete naručiti za željeni broj mjeseci ili godina unaprijed. Na primjer, određivanje povoljnih smjerova za sve mjesece u jednoj godini unaprijed košta 720 kn, s tim da uključuje povoljne smjerove za tu godinu.

Izvor slike: pixabay.com / Free-Photos